«НУМО для дошкілля»: в Україні створили Viber-канал для освітян

«НУМО для дошкілля»: в Украине создали Viber-канал для педагогов
4.04.2024

Новий Viber-канал для освітян, які працюють з дошкіллям! МОН та Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ створили онлайн-спільноту, щоб покращувати рівень дошкільної освіти в Україні.

Педагоги отримають корисні поради, дізнаються про нові освітні події та зможуть взяти участь в обговоренні нововведень.

«НУМО для дошкілля» — це канал у Viber для освітян цього напрямку. Мета його створення — залучення педагогів дошкілля до покращення сфери та розвитку безпечної та інклюзивної дошкільної освіти.

Приєднатись до спільноти можна за посиланням. Лише за добу на Viber-канал підписались понад 1500 людей.

Для чого потрібен цей канал?

Освітяни зможуть першими дізнаватись про законодавчі ініціативи або зміни в дошкільній освіті.

Крім новин, модератори також ділитимуться безоплатними методичними рекомендаціями та ідеями для занять. До слова, їх готуватимуть спеціалісти МОН та ЮНІСЕФ.

Крім того, педагогів запрошуватимуть до участі у прямих ефірах та зустрічах з експертами, протягом яких можна буде не лише отримати корисну інформацію, а ще й поставити питання.

Також освітяни отримають:

  • відеозаняття,
  • розвивальні ігри для дітей,
  • поради щодо ментального здоров’я та спілкування з малечею під час стресових ситуацій,
  • рекомендації для організації безпечного простору в укритті,
  • пропозиції щодо налагодження зв'язку з дитиною та її батьками.

«НУМО для дошкілля» покликаний не тільки інформувати про корисні ресурси та можливості, а також об’єднувати педагогів для спільної мети — покращення якості дошкільної освіти в Україні.

Саме тому у цьому каналі у Viber відкриті коментарі, аби кожен міг висловити свою думку, запропонувати рішення чи поділитись досвідом з колегами.

20 способів сказати «вчитель» англійською

Дізнатись!

Нагадаємо, українські вчителі можуть отримати грант у розмірі $5 тисяч за новаторську ідею, яка допоможе покращити освітню сферу. Київська школа економіки визначатиме переможців допоки не вичерпає бюджет програми, $1 мільйон. Як подати заявку — розповідаємо за посиланням.