Питання та відповіді ЗНО для вчителів у рамках сертифікації 2021

Вопросы и ответы ЗНО для учителей в рамках сертификации-2021
4.03.2021

МОН намагається виявити та стимулювати педагогічних працівників молодших класів із високим рівнем професіональної майстерності за допомогою сертифікації вчителів. Ті, хто успішно проходять цю процедуру, дістають доплату в розмірі 20% від окладу, а сертифікація зараховується як позачергова атестація, після якої присвоюється наступна чи підтверджується вища категорія викладача.

У 2021 році сертифікація розпочалася з незалежного оцінювання педагогів, яке ще називають «ЗНО для вчителів». 27 лютого тестування складало 1622 учасника. Ті, хто набере прохідний бал, можуть переходити до наступного етапу сертифікації. Інформацію про допуск чи недопуск можна буде побачити у своєму власному кабінеті не пізніше 17 березня.

А ви б змогли правильно відповісти на питання тесту? Пропонуємо перевірити. Тест містить 100 завдань, а на їхнє виконання дається 180 хвилин. Завантажуйте зошит із завданнями, заповнюйте свої відповіді, а потім перевіряйте їх, завантаживши ключ. Ви дістаєте 1 бал за кожну правильну відповідь.

У 2021 році прохідний бал був встановлений на межі 60 балів, тож якщо ви набрали більше – ви би пройшли перший етап сертифкації.

Нагадаємо також, що українські викладачі англійської можуть підвищувати свою кваліфікацію за програмою Grade Teacher, офіційно затвердженою МОН. Учасники нашої програми навчаються в кращих викладачів за кембриджськими стандартами та здобувають міжнародні кваліфікації. І це водночас зараховується як години підвищення кваліфікації за вимогами МОН України.