Вчителів запрошують на воркшоп, де обговорять місце штучного інтелекту у сфері освіти

Вчителів запрошують на воркшоп про можливості штучного інтелекту в освіті
13.03.2023

Для педагогів проведуть безоплатний воркшоп, під час якого обговорять те, що може зробити штучний інтелект у сфері освіти.

Учасники дізнаються про нові можливості та виклики, котрі принесе ШІ, як це може змінити підходи до навчання та як вчити дітей, аби вони були конкурентними поряд зі штучним інтелектом.

Організатори обіцяють обговорити реальні кейси та приклади використання штучного інтелекту в освітніх закладах і розглянути етичні аспекти використання цієї технології.

За ким «стежити» викладачам у соцмережах?

Список!

Спікери:

  1. Засновниця ліцею Unique School та співзасновниця методичного центру Unique Method Ірина Стефанська.
  2. Академічна директорка ліцею Unique School, співзасновниця методичного центру Unique Method Яніна Хіжінська. 
  3. Український підприємець, ІТ спеціаліст, експерт з питань штучного інтелекту та машинного навчання Олександр Краковецький.

Воркшоп «Штучний інтелект: на що здатні технології?» відбудеться 18 березня о 10:30. Відвідати захід можна у Києві За адресою станція метро Нивки, пр-т Берестейський (Перемоги), 65 г або доєднатися онлайн. Попередня реєстрація доступна за посиланням.

Як ефективно використовувати свій час?

Зібрали поради з тайм-менеджменту для вчителів

Ознайомитися

Це лише один з десятка заходів, які можуть відвідати викладачі у березні. Більше про корисні освітні події ви дізнаєтеся у відповідній добірці. А про те, чим ChatGPT може бути корисним викладачам і студентам, ми розповідали раніше