Рекорд Cambridge English у 2019 році: складено 7 млн іспитів

Рекорд Cambridge English в 2019 году сдано 7 млн экзаменов
31.01.2020

У 2019 році Кембриджські іспити досягли нової щаблини популярності: в усьому світі їх було складено 7 млн. У цьому числі – кваліфікації Cambridge Assessment English (включно з B2 First і C1 Advanced), міжнародний іспит IELTS, викладацька кваліфікація TKT. Окрім них, у списку опинився ще й абсолютно новий адаптивний іспит Linguaskill. Серед переваг новинки – не лише мобільність і надзвичайна швидкість отримання результатів, але й висока надійність завдяки використанню штучного інтелекту для забезпечення його адаптивності. А найприємніше – Linguaskill уже доступний в Україні, і ми є його єдиним офіційним провайдером у нашій країні.

Кембриджські іспити забезпечують якісне тестування кандидатів з усіх чотирьох основних навичок володіння англійською (письмо, читання, аудіювання та розмовна мова). Для кожного з рівнів володіння англійською за загальноєвропейською шкалою CEFR передбачений свій іспит лінійки Cambridge English.

Специфіка Кембриджських іспитів – у тому, що розмовна частина складається в присутності живих екзаменаторів, що дозволяє всебічно оцінити здібності кандидата. А їхня ефективність та надійність регулярно перевіряється та підтверджується міжнародними дослідженнями.

До кінця 2019 року було зафіксовано 25 000 організацій, які довіряють результатам Cambridge Assessment English на офіційному рівні. Серед них – найвідоміші навчальні заклади Канади та США, абсолютно всі університети Австралії, Великої Британії та Нової Зеландії. Велика кількість популярних брендів та компаній також довіряють Кембриджським сертифікатам: Microsoft, Johnson & Johnson, Hewlett-Packard, Adidas, Ernst & Young, BP і багато інших.

Охочі складати Кембриджські іспити можуть звернутися до одного з 2 800 авторизованих центрів, у тому числі й до нашого, адже Grade є єдиним платиновим партнером Cambridge Assessment English в Україні. У світі нараховується понад 50 000 центрів підготовки до Кембриджських іспитів, і, звісно ж, ефективно підготуватися до них можна в нашому центрі.