Викладаєте чи бажаєте викладати дітям або підліткам? Записуйтеся на курси CELT-S и CELT-P!

Объявляем регистрацию на курсы CELT-S и CELT-P
10.09.2020

Усім відомо, що якщо ви бажаєте викладати англійську за міжнародними стандартами, то вам потрібно здобути найбажанішу у світі викладацьку кваліфікацію CELTA. Але ж вона передбачає викладання дорослим студентам. А як бути тим, хто працює з дітьми та підлітками? Для цього є CELT-S і CELT-P.

Курс CELT-S навчає викладанню підліткам (від 11 до 18 років), враховуючи всі особливості їхнього сприйняття та мислення. Це чудовий старт для молодих викладачів, які хотіли би працювати з дітьми шкільного віку, отримати низку необхідних навичок та практику. А для вчителів, що вже працюють за фахом, це можливість оновити знання та навички, а також дістати сертифікат міжнародного значення.

Курс CELT-P створений спеціально для викладачів, які працюють із дітьми молодшого віку (від 6 до 12 років). Молодих учителів він вчить будувати процес навчання англійській, відштовхуючись від вікових особливостей маленьких студентів, водночас забезпечуючи необхідну практику. Досвідченим викладачам він дасть можливість освіжити знання та отримати свіжий погляд на процес викладання цій віковій категорії. До того ж усі, хто успішно закінчить курс, дістають міжнародний сертифікат.

Обидва курси стартують на початку жовтня, але в ранніх пташок, які зважаться зареєструватися вже зараз, є суттєва перевага у вигляді знижки. Записуйтеся зараз на сторінці наших курсів для викладачів. Там же ви знайдете точні дати, ціни, розклад та вимоги до кандидатів.

Викладачам англійської може стати в нагоді наша розсилка для вчителів із порадами, свіжими матеріалами та анонсами вебінарів і воркшопів. Її можна оформити в колонці праворуч. Не забувайте також про наш блог, де завжди можна знайти пораду та натхнення.