Запрошуємо викладачів на вебінари та воркшопи з підготовки до IELTS та інших корисних тем

Приглашаем преподавателей на вебинары и воркшопы по подготовке к IELTS
12.01.2020

Для викладачів англійської, які займаються підготовкою студентів до складання важливих міжнародних іспитів IELTS, ми вже проводили вебінари з IELTS visuals і reading. А тепер пропонуємо ще раз звернути увагу на IELTS visuals і підготовку до написання есе.

Вебінар з IELTS visuals проходитиме 2 лютого з 11:00 до 12:30. На ньому ви вивчите, з якими проблемами найчастіше стикаються студенти під час опису візуальних елементів на IELTS, як їх читати, як правильно підходити до їхнього опису, на що екзаменатори дивляться під час оцінювання письмових завдань, а також які заняття можуть допомогти в підготовці до цього етапу. Усі учасники отримають електронні матеріали та сертифікат, що підтверджує участь. Зареєструватися можна на сторінці IELTS visuals. Вартість – 149 грн. Проводитиме вебінар Андрій Пігарєв. Радимо почитати інтерв’ю з ним.

Воркшоп IELTS essays проводитиметься в нашому центрі 16 лютого з 11:00 до 15:30. Він розділений на дві частини з перервою на півгодини. На воркшопі Андрій Пігарєв розбиратиме різновиди есе, як розуміти завдання, як створити план, допоможе розібрати аспекти написання, у тому числі можливі труднощі, пов’язані з ним. Учасники також отримають практичні завдання, за допомогою яких можна підготувати студентів до цієї частини іспиту. Розглядатиметься й те, як правильно оцінювати письмо. Вартість участі – 800 грн. Записатися та дізнатися подробиці можна на сторінці IELTS essays.

Також радимо відвідати вебінар Differentiation: teaching your students, not your groups  Крістофера Різа. Він проходитиме 23 січня з 16:00 до 17:00. На ньому наш викладач пропонує звернути увагу на те, що групи студентів – це все ж групи з окремих індивідуальностей, і це можна використовувати на благо. Учасники отримають корисні техніки для адаптування матеріалів і уроків для різних цілей. Вартість участі – 99 грн. Подробиці та запис на сторінці Differentiation: teaching your students, not your groups.

Вебинары IELTS visuals и IELTS essays

Пропонуємо також звернути власну увагу на воркшоп The Psychology of learning & Critical thinking skills in the ELT classroom. Він проходитиме 26 січня 2020 з 11:00 до 14:20 у нашому центрі. У першій його частині Анна Шовкалюк допоможе розібратися із тим, що відбувається в мозку студентів, коли вони вивчають нову мову, і як їм допомогти в цій справі. У другій частині Олена Бочкарьова розповість про те, як розвинути критичне мислення в студентів, і запропонує для цього зручний інструментарій. Вартість участі у воркшопі – 399 грн. Записатися та дізнатися подробиці можна на сторінці The Psychology of learning || Critical thinking skills in the ELT classroom.

Ще один двоетапний воркшоп, DEC as a teacher’s magic wand || TBL – how to bring the real world into your lessons?, проходитиме в нашому центрі 16 лютого з 11:00 до 14:20. У першій частині Любов Дороніна розповідатиме, що таке DEC і як воно може полегшити життя викладачеві та студентам. У другій частині Альона Тригуб розповість, як використовувати в класі task-based learning (TBL). Познайомтеся з подробицями та запишіться на воркшоп на сторінці DEC as a teacher’s magic wand || TBL – how to bring the real world into your lessons? Вартість участі – 399 грн.

Завжди багато цікавого та корисного для викладачів можна знайти в нашому Teacher Training Centre. А щоби не пропускати події, а також отримувати додаткові корисні вчителю англійської матеріали, радимо підписатися на нашу розсилку для викладачів у верхньому кутку праворуч та підписатися на наш telegram-канал для викладачів англійської.