Lessons for the Future: конференція для викладачів англійської

konferencziya-dlya-prepodavatelej-anglijskogo-2022
11.05.2022

Grade Education Centre рівно за місяць запускає масштабну онлайн-конференцію для того, щоб підтримати вчителів у всьому світі, які продовжують виконувати свою роботу незалежно від обставин. Ця подія збере найкращих спікерів у галузі ELT, які хочуть поділитися власним досвідом та знаннями.

А також це вже друга велика конференція для вчителів від Grade Education Centre. Вперше ми проводили її ще у жовтні 2019 року на тему “21 заняття для 21 століття”. На жаль, цього року влаштувати offline захід вкрай складно, тож ми вирішили трансформуватись в online!

50% всіх зборів + пожертви учасників будуть перераховані на підтримку Збройних Сил України.

Lessons for the Future

Детальніше

Що буде?

Під час конференції ми розглянемо найважливіші питання ELT у постпандемічну епоху. З моменту впливу пандемії фахівці-практики ELT з усього світу коригують свої встановлені методи та методи навчання відповідно до обставин. Ці підходи виявилися досить гнучкими, щоб зробити їх придатними для інноваційного освітнього мислення та високоякісного розвитку викладання і навчання.

Де?

Онлайн в Zoom

Коли?

11 червня, 10:30 – 17:00

Кого чекати?

Grade Education Centre турбується про те, щоб знання, якими ми поділимося під час конференції, були ексклюзивними, якісними та практичними. Усі наші викладачі-спікери конференції володіють міжнародними кваліфікаціями (CELTA, DELTA, TKT), регулярно виступають із доповідями та воркшопами на освітніх заходах по всьому світу.

Розкажемо трішки про наших спікерів. 

Adrian Underhill

Редактор серій книг для вчителів видавництва Macmillan, автор книги “Sound Foundations: Learning and Teaching Pronunciation” і консультант із розробки нового словника Macmillan English Dictionary, співзасновник Demand High ELT.

Jo Gakonga

Викладачка, засновниця онлайн-курсів, авторка відео, засновниця ELT-Training.com.

Orlando Delgado Mata

CELTA / DELTA / ICELT тренер і експерт, IH Mexico

Anne Robinson

Старший доповідач Cambridge ESOL в Іспанії, автор блогу Teaching Together, автор книг Fun for Starters, Movers and Flyers, Exam Booster для Advanced і Fun Skills рівнів 3 і 5.

Christopher Reese

DELTA Module 1, CELTA, CELT P/S тренер, Grade Education Centre

Програма конференції

10:30 Welcome and introductory session
11:00 Christopher Reese
What does progress look like in language teaching?
12:00 Anne Robinson
Adaptability: a crucial survival skill
13:00 Adrian Underhill
Demand High: Teaching with Attitude
14:00 Coffee Break / Quiz Time
14:30 Jo Gakonga
Why teachers need a ‘Video Voice’
15:30 Orlando Delgado Mata
When the future is present: Virtual reality and Hybrid teaching
16:00 Prize draw!

Як зареєструватися?

Переходьте за посиланням та оформте квиток в кілька кліків. Купуючи його, ви отримаєте не лише допуск на всі сесії, матеріали конференції, сертифікат про участь, а й матеріально допоможете українським захисникам, які боронять нашу державу просто зараз від російського загарбника. Адже проводячи конференцію, ми також збираємо кошти на підтримку Збройних Сил України.

Якщо ви хочете долучитися та зробити пожертвування для ЗСУ банківським переказом, зазначаємо реквізити нижче (тільки у гривнях):

LLC GRADE ASSESSMENT

ID: 44631458

IBAN: UA023052990000026001005019690

Bank: JSC CB PRIVATBANK

Чекаємо на вас 11 червня на онлайн-конференції Lessons for the Future!