Friends will be friends: онлайн-конференція для вчителів англійської від Grade

Friends will be friends: онлайн-конференция для учителей английского от Grade
5.04.2023

Grade Education Centre організовує онлайн-захід «Friends will be friends», де кваліфіковані та всесвітньо відомі спікери розповідатимуть корисну та актуальну інформацію з галузі викладання англійської мови. Наші партнери-експерти та нові фахівці ділитимуться досвідом та перейматимуть найкращі підходи й секрети викладацького мистецтва.

  • Конференція відбудеться 10–11 червня.
  • Формат: онлайн.
  • Early bird fee — 19,99€. Ця ціна є актуальною до 10 травня 2023 року.
  • Опісля вартість підніметься до 29,99€.

Окрім освітньої мети, колектив Grade прагне допомогти українським воїнам, а тому 50% від усіх отриманих коштів ми надсилатимемо волонтеру Андрію Бураховичу, який займається покупкою, ремонтом та відправкою авто для потреб ЗСУ. Окрім придбання квитків, на сайті конференції можна зробити окремі донати. Усі пожертвування у повному розмірі також перерахуються волонтерові.

Для кого ця конференція?

Незалежно від того, чи ви досвідчений викладач, чи тільки починаєте працювати у цій сфері, ця конференція — чудова можливість розширити свої знання та поспілкуватися з професіоналами-однодумцями з усього світу.

Приєднатись та відкрити щось нове можуть:

  • вчителі шкіл,
  • репетитори-фрілансери,
  • викладачі на курсах та в освітніх центрах,
  • та інші спеціалісти, які навчають студентів різного віку.

Інформація з інтерактивних лекцій — практична та актуальна, тож розширити свої знання зможуть викладачі з будь-якою кваліфікацією.

Загалом цей захід для тих, хто прагне дізнатись більше, відчути підтримку викладацького комʼюніті з усього світу та продовжити формувати майбутнє освіти!

Які спікери ділитимуться досвідом на конференції?

  • Adrian Underhill — редактор серії Macmillan Books for Teachers, автор Sound Foundations: Learning and Teaching Pronunciation, радник у розробці нового словника Macmillan English Dictionary, співзасновник Demand High ELT.
  • Anne Robinson — активна розробниця цифрових матеріалів і публікацій для Cambridge English Fun for Starters, Movers and Flyers і Fun Skills і Linguist Ukraine. Prepare Grammar 5, Prepare around the World 5, Prepare for School Exams

Sarah Smith працювала вчителем і автором матеріалів у Сенегалі, Японії, Еквадорі, Туреччині, Таїланді та Франції, а зараз живе в Греції. Її сфера інтересів — рефлексивна практика, навчання творчого мислення та права людини в освіті.

  • Claire Steele працювала викладачем, тренером, менеджером і консультантом по всьому світу, але переважно у Великій Британії, Австралії, Колумбії та Греції. Вона зацікавлена в навчанні, орієнтованому на студента, сприянні креативності та критичному мисленню в класі, рефлексивній практиці та освіті соціальної справедливості.

 

  • Iskra Stamenkoska — доктор філософії та доцент кафедри прикладної лінгвістики. Працювала викладачем у Тунісі, Джибуті, Мексиці та Венесуелі. Викладає курси ESP і EAP в державному університеті в Скоп’є, а також є тренером CELTA. Основною сферою її досліджень є оцінка EFL.

Christopher Reese — досвідчений викладач англійської мови та академічний менеджер, який має досвід викладання та керування мовними програмами в Україні й Таїланді.

  • David Marsh — PhD, член Королівського товариства мистецтв, член EduCluster. Крім того, протягом 25 років сприяв розвитку освіти у Фінляндії та працював над завданнями в понад 50 країнах. Зараз він працює над освітньою трансформацією, CLIL і розробкою освітніх практик для дітей.
  • Лідія Сімак — викладачка англійської мови з 15-річним досвідом. Навчає студентів різних вікових груп і рівнів мови, включно з курсами підготовки до іспитів. Має в арсеналі сертифікати CELTA та DELTA, а також є академічним директором у Grade. 
  • Олена Лисиця викладає англійську мову General English, Business English, Young Learners вже близько 24 років. Протягом своєї кар’єри мала досвід роботи зі студентами різного віку. Олена вже близько 15 років тренує та створює курси для розвитку вчителів.

Yasemin Islah Oğuzkent — засновниця Teachaboo — блогу про викладання англійської мови, працює в галузі ELT з 2007 року. Дівчина не лише наставник для вчителів, а й автором ELT. Викладачка захоплена розробкою матеріалів і освітніми технологіями.

Більше про спікерів та теми, які вони планують обговорити з учасниками, читайте на сайті конференції за посиланням!

Нагадаємо також, що це вже третя конференція Grade. Тогоріч зустріч «Lessons for the Future» обʼєднала викладачів з різних країн світу для розвитку їхніх skills та для допомоги й розголосу проблем українських викладачів, зокрема повʼязаних з війною.

Конференція в цифрах: Lessons for the Future

Дізнатись подробиці

Тоді нам вдалось надіслати понад 80 тисяч гривень на потреби ЗСУ. З цієї суми 4510 грн та 150 євро — пожертвували ті, хто хотів підтримати українських захисників.

Вільна сума доната допомагає кожному з нас наблизити перемогу України!

Тож запрошуємо знову приєднатись до нашого онлайн-івенту та черпнути натхнення до нового навчального року, щоб навчати тільки із задоволенням!

Саме час інвестувати у свій професійний розвиток. Реєструйтеся на нашу майбутню онлайн-конференцію «Friends will be Friends» та зробіть перший крок до досягнення своєї мети!