Вчителі можуть взяти участь в онлайн-марафоні до Дня безпечного інтернету

uchitelya-mogut-prinyat'-uchastiye-v-besplatnom-onlayn-marafone-ko-dnyu-bezopasnogo-interneta
6.02.2023

У вівторок, 7 лютого, є можливість стати учасником онлайн-марафону з нагоди Дня безпечного інтернету. Захід триватиме впродовж 4 годин, з 12:00 до 16:00. Головними організаторами проєкту стали Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації.  

Взяти участь у трансляції можна без додаткової реєстрації та безоплатно. Потрібно опівдні перейти за посиланням, і ви станете повноправним учасником марафону.

Цільовою аудиторією заходу є освітяни та батьки, які отримають нову корисну інформацію для того, аби створити безпечне онлайн-середовище для себе, дітей та учнів.

Корисні онлайн-ресурси для викладачів та студентів

16 варіантів

Про формат заходу

Програма трансляції складається з таких етапів:

  • виступи експертів та фахівців з безпеки в онлайн-середовищі, які нададуть рекомендації щодо розмов на цю тему з дітьми;
  • презентація можливостей цифрових інструментів та платформ Google для користування інтернетом у безпеці;
  • сесія запитань і відповідей між слухачами та спікерами;
  • опитування в онлайн-форматі серед учасників та інтерактивний квест;
  • розіграш призів для слухачів.

Крім Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації, організаторами онлайн-марафону є “Google Україна”. А також проєкт підтримали громадська правозахисна організація “Ла Страда” та ГО “Безбар’єрність”.

Що допоможе урізноманітнити ваші онлайн-уроки англійської?

6 корисних фішок

Крім того, що дистанційне навчання має гарантувати учням інформаційну безпеку, воно також повинно бути ефективним. МОН зініціювало можливість безоплатно підвищити кваліфікацію на курсах з покращення якості онлайн-освіти. Проєкт залучає викладачів, студентів та волонтерів розвивати цифрову освіту України. Детальніше про це ми розповідали раніше.