Відгуки на українських Google Maps повертаються!

Frame 4320
13.04.2023

Google Maps повертають можливість залишати відгуки та ставити оцінки закладам, установам в українських містах, які розташовані далеко від фронту.

Наш центр, як і більшість українських бізнесів, сумували за фідбеком студентів та вчителів, які скористались освітніми послугами у Grade! Адже саме зворотний зв'язок допомагає нам ставати кращими та розвиватись у своїй галузі.

Залишати відгуки на українській мапі було заборонено аж з березня 2022, тому, аби інші охочі вивчити мову чи покращити свої викладацькі здібності могли бачити актуальну інформацію, закликаємо поділитись своїми враженнями про співпрацю з нами!

Залишайте свій відгук для інших охочих

Нам важлива ваша думка!

Крім того, ми завжди раді почути ваші відгуки про нашу роботу в соціальних мережах, де ми регулярно ділимось цікавими підбірками для вивчення англійської, а також про тексти в нашому блозі, які можуть не лише допомогти розібратись з новою граматичною темою студентам, а й надихати на цікаві ідеї вчителів англійської.

Напишіть, що ви думаєте нам в Instagram, Facebook або LinkedIn. Нагадаємо, що у нас також є YouTube-канал та спільнота у Viber з актуальною та корисною інформацією!

Також, нагадаємо, що весь час залишати свою думку про нашу роботу можна було на сайті, чим скористались студенти!

Ось, які відгуки нам залишили про викладача Андрія Пігарєва:

Так оцінили роботу інших наших викладачів:

Більше відгуків про викладачів ви можете побачити на їхніх особистих сторінках за посиланням, і цілком можливо це допоможе вам обрати найкращого професіонала для подолання власного шляху вивчення іноземної мови!

Залишайте свої побажання, зауваження або компліменти, а ми обов’язково дослухаємося!

Корисні сторінки від Grade у вашому смартфоні

Підписатися