Комплексний тренінг від eltonix: анонсуємо приз для учасників конференції Friends will be friends

Kompleksnyi treninh vid Eltonix- anonsuiemo pryz dlia uchasnykiv konferentsii Friends will be friends
11.05.2023

Кожен учасник онлайн-конференції Friends will be friends для викладачів англійської мови, що відбудеться вже 10-11 червня, має шанс виграти 4-тижневий персоналізований тренінг від партнера заходу eltonix

eltonix — це онлайн-служба наставництва, професійного розвитку та підтримки для освітніх установ, університетів, шкіл і вчителів, які викладають англійську мову або інші предмети іноземною.

Компанія розробляє та проводить індивідуальні курси та тренінги для вчителів, забезпечує пошукові дослідження в класі та розробляє високоякісні матеріали для провайдерів міжнародної та місцевої освіти.

Засновниками онлайн-служби eltonix є Claire Steele та Sarah Smith, які виступлять на конференції з темою про виховання доброзичливості в молодшому класі.

Крім цього, вони подарують одному з викладачів, який візьме участь у конференції, індивідуальний тренінг, повна вартість якого становить 540.

Історія волонтера Андрія Бураховича, якого підтримує Grade

Дізнатися більше

Як усе відбуватиметься?

Тренінг триватиме 4 тижні, упродовж яких ви займатиметеся з одним або кількома студентами. онлайн або офлайн

1. Спочатку експерти познайомляться з вами та вашим класом для зʼясування того, що ви хочете дослідити. На цьому етапі вам нададуть інструменти для збору думок студентів.

2. На основі цієї інформації для вас напишуть комплексний і персоналізований план дій для вирішення нагальних потреб у класі.

3. Ви проведете онлайн-зустріч з фахівцями, щоб детально обговорити ваш план і у разі потреби отримати додаткову інформацію.

4. Ви проводите своє дослідження у класі. Після цього експерти eltonix будуть доступні для наставництва у соцмережах.

5. Відбувається фінальна зустріч, на якій вам допоможуть проаналізувати практику в класі та дадуть зворотний зв’язок. 

Після проходження тренінгу ви маєте поділитися своїми враженнями у зручному форматі. Наприклад, написати есе або записати свої думки на аудіо чи відео.

Реєструйтеся на онлайн-конференцію Friends will be friends та отримайте шанс виграти цінний приз від наших партнерів! Більше про який дізнайтеся на сайті компанії, а також слідкуйте за оновленнями, аби дізнатися актуальну інформацію першими!

Подія відбудеться 10-11 червня 2023. Вартість квитка обійдеться у 29,99€.

Ще більше про партнерів та подарунки

Читайте тут!