Світовий банк виділить кошти на зарплати вчителям

vsemirnyj-bank-vydelit-sredstva-na-zarplaty-ukrainskim-uchitelyam
15.06.2022

Світовий банк схвалив додаткове фінансування для України у розмірі $1,49 мільярда на виплати зарплатні вчителям та держслужбовцям. Кошти виділяють у рамках проєкту «Підтримка державних витрат для забезпечення сталого державного управління в Україні».

Фінансові гарантії програма отримала від Великої Британії, Нідерландів, Литви та Латвії; паралельне фінансування від Італії та очікувані майбутні гарантії, включно з Данією. Окрім цього, він забезпечуватиметься внесками з нового багатостороннього донорського трастового фонду від кількох держав, включно зі Швейцарією.

Проєкт Світового банку направлений на підтримку доступу до базових сервісів мешканців України.

Збереження основних послуг та спроможності уряду їх надавати важливі для запобігання подальшому погіршенню умов життя та бідності в Україні, враховуючи вже заподіяні війною страждання людям.

Регіональний директор СБ у справах країн Східної Європи, Аруп Банерджі

Експерт додав, що збереження дієвих можливостей уряду стане фундаментом будь-якого відновлення та реконструкції у майбутньому.

Загалом нове фінансування є частиною пакета підтримки у понад 4 мільярда доларів від Світового банку. Майже 2 мільярда наша держава вже отримала.

Група Світового банку продовжує вживати швидких заходів, щоб підтримати Україну та її народ у час війни, яка руйнує країну.

Попри безперервну війну, ми працюємо з нашими партнерами-донорами, щоб мобілізувати необхідну фінансову підтримку, та використовуючи гнучкість різних наявних фінансових інструментів, щоб допомогти забезпечити українців постійним доступом до медичних послуг, освіти та соціального захисту.

Президент Групи Світового банку, Девід Малпас

Як викладачу англійської грамотно керувати своїм часом?

Тайм-менеджмент на практиці