Зустрічайте оновлений блог Grade

vstrechajte-obnovlennyj-blog-grade
29.04.2022

Якщо ви не вперше на нашому сайті, то мали точно помітити деякі зміни!

Саме так, нещодавно нам вдалося оновити блог grade.ua, тож тепер тут буде ще більше корисної інформації та цікавих публікацій. А для новачків, аби вам було простіше користуватися блогом, розповімо коротко про оновлення.

Що змінилось?

Перш за все, завдяки команді розробників і дизайнерів вдалося удосконалити візуальне оформлення, ми стандартизували шрифти та уніфікували рекламні меседжі. Все для вашої зручності, щоб прочитання блогів було ще більш комфортним.

Можна виділити кілька помітних змін:

  • Шукати публікацію стало простіше завдяки графі “пошук” і “тегам”

  • Можна фіксувати скільки часу займає прочитання конкретної статті

  • Легко знайти будь-який розділ у публікації завдяки колонці у лівій частині сторінки. Також ви можете одразу перейти до тієї частини матеріалу, яка вас цікавить

  • Розставляємо акценти у тексті та виділяємо ті пункти, на які варто звернути увагу. Наприклад,

Щоб не сумніватися, яке звернення використовувати, шукайте підказки в табличці

Якщо ви проводите заняття онлайн, розділіть студентів на невеликі групи, в яких вони будуть працювати.

  • Розповідаємо про актуальні курси, до яких вам було б зручно долучитися, а також даємо навчальні матеріали, що можуть вас зацікавити.

Щоб нікого не ображати: різниця між Miss, Mrs., and Ms.

Пояснюємо
  • Натиснувши на виділене слово або фразу, ви можете побачити прихований текст із перекладом або уточненням. Таким чином текст стає менш завантаженим, але не втрачає свого смислового навантаження.

  • Якщо ж вам сподобалась публікація поділіться нею з друзями у соцмережах та розкажіть що вдалося вивчити разом з grade.ua.

  • А також ви можете поставити “лайк” та написати коментар на сайті, щоб наші автори розуміли вашу зацікавленість у певній темі.

Що передувало?

Grade ніколи не стоїть на місці. Лише кілька місяців тому ми вам розповіли про покращення у роботі сайту з’явилась єдина база електронних сертифікатів, новий календар для іспитів і загальна зміна структури. І оскільки немає меж досконалості, наступним пунктом для нас стояло оновлення блогу. 

Таким чином ми зібрали статті з попередньої версії блогу, врахували побажання користувачів та best practises інших ресурсів, відмели зайве та адаптували все це під власний досвід протягом місяця. А також протестували різні версії блогу, щоб краще зрозуміти і оптимальний шрифт, і кольори, і його стиль.

Сподіваємось, вам сподобалися такі оновлення! Залишайтеся разом із Grade Education Centre і пишіть про що хотіли б читати на нашому сайті.

Обіцяємо ще більше оновлень та корисних матеріалів!

ТОП-5 розмовних завдань для занять з бізнес-англійської

Читати