Grade долучився до конференції TWIST.23 Unlimited Possibilities для викладачів іноземних мов

Grade долучився до конференції TWIST.23 для викладачів іноземних мов
7.12.2023

Польські та українські викладачі англійської мови обмінялись досвідом на конференції TWIST.23 Unlimited Possibilities. До події долучилась і спеціалістка з маркетингу Grade University Юлія Чорна. Вона провела воркшоп на тему «A journey to excellence».

Захід організовувала школа та авторизований екзаменаційний центр для складання іспитів з більш ніж 30-річним досвідом роботи, Lang LTC.

Польська компанія готує студентів до Кембриджських іспитів та дає змогу підтвердити рівень англійської, німецької та польської мов як іноземної.

Учасники конференції зустрілись онлайн 2 грудня. Лекції підготувати вісім тренерів та викладачів. Вони представляли такі освітні заклади:

  • Лодзький технічний університет,
  • Вроцлавський політехнічний університет,
  • Люблінський медичний університет,
  • Польська академія наук,
  • Інститут експериментальної біології ім. М. Ненцького,
  • та Grade University.

Учасники івенту змогли дізнатися більше про те, як заохотити студентів до навчання, застосовувати інструменти штучного інтелекту та поставити вимову учням.

Крім цього, освітяни обговорили програми розвитку вчителів. Про це, до речі, колегам розповідала Юлія Чорна. Її виступ стосувався важливості вибору правильного місця для підвищення кваліфікації.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LANG LTC (@langltc)

І що найважливіше, в межах сесії Юлія запропонувала інноваційне рішення, яке допоможе вчителям задовольнити свої потреби у професійному розвитку. До слова, чудовим майданчиком для того, аби прокачати свої навички, є Grade Teacher Training.

Зазначимо, що Grade завжди використовує всі можливості для того, аби дізнаватись більше про новинки у викладацькій діяльності, отримувати нові інструменти та натхнення. Ми завжди відкриті для співробітництва та нових знайомств.

Як долучитися до партнерської програми Grade University?

Дізнатися

Нагадаємо, у жовтні команда Grade взяла участь у LAKMA International Conference в Литві. Завдяки конференції у нас зʼявився новий партнер, з яким незабаром розпочнеться співпраця.

А минулого місяця на платформі «Дія.Освіта» Grade випустив свій перший освітній серіал.